تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
چرا بیمه بدنه؟

وبلاگ باران پریزاد

مقالات مفید و بروز

چرا بیمه بدنه؟

چرا بیمه بدنه؟

در واقع باید گفت: چرا که نه؟ چرا خودرویم را بیمه بدنه نکنم درحالی که با بیمه بدنه دیگر دغدغه ی حادثه برای خودرو را ندارم.

مسأله ی ناراحت کننده ایست که در تصادفی که منجر به خسارت به هر دو خودرو شده است، ما مقصر حادثه باشیم.

در این حالت بیمه شخص ثالث خسارت طرف مقابل را می پردازد اما خسارت وارده به ماشین ما چه می شود؟

در واقع بیمه بدنه مکمل بیمه شخص ثالث است که خسارت های وارده بر اثر حادثه، آتش سوزی و سرقت اتومبیل شما را جبران می کند.

 

پوشش های بیمه بدنه ایران

الف - خسارت بر اثر حادثه:

در صورت رخ دادن حادثه برای خودرو، از جمله برخورد خودرو به اجسام ثابت، برخورد خودرو به اجسام متحرک، برخورد اجسام متحرک به خودرو یا سقوط خودرو به گودال یا رودخانه و ... خسارت وارده جبران می شود.

ب - خسارت ناشی از آتش سوزی: علاوه بر آتش سوزی، جبران خسارت وارده بر اثر صاعقه و انفجار را نیز اضافه کنید.

ج - خسارت ناشی از سرقت خودرو: اگر خودرو به سرقت رفت؛ یا درحال اقدام به سرقت خودرو به خودرو یا به لوازم اضافی درج شده در بیمه نامه آسیبی وارد شد؛ بیمه بدنه جبران می کند.

در ضمن اگر در زمان نجات خودرو یا انتقال خودرو خسارتی وارد شد، جبران آن در تعهدات شرکت بیمه است.

 

پوشش های اضافی بیمه بدنه ایران :

جبران برخی از خسارات وارده به اتومبیل تحت پوشش بیمه بدنه خودرو نیست و مالک خودرو باید برای بهره مندی از مزایای این نوع پوشش هزینه ی بیشتری بپردازد؛ این پوشش ها عبارت است از:

  1. پوشش بیمه ای در برابر بلایای طبیعی که شامل سیل، زلزله و آتشفشان می شود. درست است که هیچ کس آخرین باری که در ایران آتشفشان رخ داده را به خاطر نمی آورد اما به طور مرتب اخبار سیل و زلزله به گوش می رسد که در جایی خسارت وارد کرده است و لزوم افزودن این پوشش بیمه ای را به بیمه بدنه یادآور می شود.
  2. شکست شیشه که در صورتی که علت آن تراکم هوا یا سرد و گرم شدن هوا باشد نیاز به پوشش بیمه ای دارد و گرنه اگر علت آن حادثه باشد، پوشش اصلی بیمه بدنه آن را جبران می کند.

جبران هزینه های ایاب و ذهاب، خسارت های ناشی از پاشیده شدن اسید یا رنگ، کشیدن میخ یا ایجاد حادثه در کشورهای خارجی نیز جزو پوشش های اضافی بیمه بدنه است که مالک خودرو با پرداخت مبلغی بیشتر آن ها را در بیمه نامه خودرو در تعهدات شرکت بیمه گر قرار می دهد.

آشنایی با بیمه بدنه

بیمه بدنه یکی از بیمه نامه های اختیاری است که به وسیله نقلیه تعلق دارد. بنابراین بیمه گذار با پرداخت مبلغ مشخصی به عنوان حق بیمه می تواند وسیله نقلیه خود را در برابر خطرات احتمالی بیمه کند. محاسبه بیمه بدنه مقدار ثابت و مشخصی ندارد. محاسبه بیمه بدنه براساس نوع پوشش انتخابی و تخفیف شرکت ارائه دهنده متفاوت است. توصیه می کنیم قبل از خرید این بیمه نامه قیمت آن را در شرکت های مختلف مقایسه کنید. بیمه بدنه ایران نسبت به سایر شرکت ها از پوشش های متنوع و قیمت مناسب تری برخوردار است.

مقالات مشابه

بیمه عمر ایران

 

انواع پوشش های بیمه بدنه

این نوع بیمه نامه خطرات اصلی و فرعی را تحت پوشش خود قرار می دهد. از خطرات اصلی تحت پوشش بیمه بدنه می توان به سرقت کلی، خسارات وارده موقع نجات و انتقال خودرو، خسارات وارده بر اثر آتش سوزی، صاعقه، انفجار، ایجاد هر گونه حادثه برای خودرو  و یا وسایل یدک همراه آن اشاره کرد.

خطرات اضافی با پرداخت حق بیمه اضافی امکان پذیر است. از خطرات فرعی می توان مواردی از قبیل سیل، طوفان، زلزله، فوران آتشفشان، سرقت لوازم و قطعات خودرو، پاشش هرگونه مواد شیمیایی، شکست شیشه، نوسانات قیمت بازار، پرداخت هزینه ایاب و ذهاب، خسارات وارده بر اتومبیل در اثر برخورد اشیای تیز مانند میخ یا چاقو، هزینه توقف خودرو به هنگام حادثه، حذف فرانشیز، حذف استهلاک، خسارت وارده بر اثر حمل مواد منفجره و خسارت وارده به خودرو در خارج از مرزهای کشور اشاره کرد.

در نهایت محاسبه حق بیمه با کسر تخفیف های اصلی که بین همه ی شرکت ها مشترک است و تخفیف های فرعی که مختص خود شرکت می باشد تعیین می گردد. تخفیف های اصلی شامل تخفیف 20 تا 30 درصدی مختص وسایل نقلیه صفر کیلومتر، تخفیف 10 درصدی در اثر خرید نقدی از شرکت و تخفیف عدم خسارت بیمه بدنه است.

آیا بیمه بدنه ضروری است؟

        پاسخ به این پرسش راجع به بیمه بدنه در گاراژهای صافکاری و تعمیرگاه های خودرو وجود دارد. آنجا که مالکان خودرو در حالی که با خیال راحت در جاده رانندگی می کردند و احیاناً به پرداخت اقساط وام ها یا تأمین جهیزیه دخترشان فکر می کردند، ناگهان خودرویی جلویشان ظاهر شده و با یک تصادف ماشین نازنینشان کشان کشان به تعمیرگاه رفته است.

درست است که بیمه شخص ثالث خودروی مسبب حادثه، خسارت مربوط به بدنه خودرو طرف مقابل را می پردازد؛ اما خودروی مقصر چگونه باید تعمیر شود؟

می توان گفت که بیمه بدنه مکمل بیمه شخص ثالث است و در قبال جبران حوادث ناشی از حادثه، سرقت خودرو و آتش سوزی، مسئولیت دارد.

 

انواع پوشش های بیمه بدنه خودرو

1 پرداخت خسارت های ناشی از حوادث:

حوادثی که برای یک خودرو رخ می دهد، به قرار زیر است:

  • برخورد خودرو به اشیاء ثابت مانند اتومبیل های پارک شده، کوه، تیر برق، درخت و ...
  • برخورد خودرو به اشیاء متحرک از جمله خودروهای دیگر، قطار و ...
  • سقوط از بلندی

2 پرداخت هزینه های تحمیلی در اثر آتش سوزی، انفجار و صاعقه

3 پرداخت هزینه ها و خسارات ایجاد شده در اثر اقدام به سرقت خودرو که به خودرو یا تجهیزات آن وارد می شود؛ البته مورد خسارت به تجهیزات شامل آنهایی است که مشخصات آنها در بیمه بدنه درج شده باشد.

  1. سرقت خودرو

تبصره: در صورتی که در زمان نجات خودرو یا انتقال آن، خسارتی به خودرو وارد شد، شرکت بیمه متعهد به جبران است..

 

به کدام یک از پوشش های بیمه بدنه پوشش های اضافی گفته می شود؟

پرداخت خسارت ناشی از حوادث زیر در تعهدات شرکت بیمه نیست؛ مگر این که با پرداخت هزینه ی اضافی این هزینه ها را نیز پوشش دهید.

  1. برابر بلایای طبیعی: که: شامل سیل، زلزله و آتشفشان می شود.
  2. شکستن شیشه به علت انبساط هوای داخل اتاق خودرو

توضیح این که در اثر شکستن شیشه به دلیل حادثه، بیمه بدنه خودرو هزینه را متقبل می شود.

پرداخت مبلغی تحت عنوان هزینه ی ایاب و ذهاب، جبران هزینه پاشیده شدن رنگ یا کشیده شدن میخ و اجسام مشابه هم به عنوان پوشش های اضافی بیمه بدنه در بیمه نامه لحاظ می شود.

 

بیمه عمر ایران

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 15 خرداد 1399ساعت 16:03 توسط baran | تعداد بازديد : 13 | |